Veilig online betalen bij Boekenmonster

Online betalen bij Boekenmonster, dat is veilig. Want pagina's waarop persoonsgegevens getoond of ingevuld moeten worden, zijn beveiligd met een SSL-certificaat. U herkent dit aan HTTPS en/of een slotje aan de boven- of onderkant van de pagina. Als u deze beveiliging niet ziet, ga dan niet over tot betaling.

Bij Boekenmonster heeft u de keuze uit de volgende betaalopties:


iDeal

iDEAL is een betaalmethode die ontwikkeld is door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten te vergemakkelijken.

Waarom iDEAL?:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig
  • u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • u kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling
  • u houdt controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht

 

Wil je meer informatie over deze betaalmiddel? Lees deze na op de iDEAL website.


Creditcard

Een creditcard is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel. De creditcard is een pasje waarmee u wereldwijd kunt betalen. Elke uitgave gaat pas aan het eind van de maand van de bankrekening af.


Afterpay

Dit is een achteraf betaaloptie. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang u een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan u direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen.